So yeah, hi people! Welcome to SYAZA SYAHIRAH OFFICIAL BLOGSPOT.

Welcome Bloggies


SYAZA SYAHIRAH
________________________

FIFTEEN, RAWANG MALAYSIA
I've a very big apetite. Aku tak suka layan orang, kbye.

Friday, November 26

Do Your Own Bussines --'





seriously. im super exhausted. well maybe cause I didn't get any sleep at all last night *sigh Sorry Nana , aku tak online fb semalam :'( bored lahh , klau aku online pn bkn ade nk chat ngn aku . More over , bwt aku sakit hati je doee -_- Okayy , Teeha I'll pack my things this night . Well , they are going to gym again . But this time , Amir follow us . As well , my fever is getting nice ;) Hope I can join you'll . Okay , mcm biase lah kn . Dh excercise , mkn laa . We will get our lunch at mcD hoiyehh hoiyehh HAHA hahh , Teeha swimming apamcm ? As well , klau dh dpt broadband . Bkk fb , pastu twittering . Most important ! blogging *haha Mase tngh online fb , there's sore boy sent me chat and ask me 


sore boy : Weyhh , knape kau tak letak gambar mcm diorng . Bru adil , (gambar ape tak perlu tahu)
Me : ERR , wajib ke ? Tkkn -_-
sore boy : Memang laa tk wajib , tapi fair kn .
Me : Ou , tngok la klau rajin -_-
sore boy : bwt laa . ehh kalau aku nk ajak * keluar kl boley tak ?
Me : Tengok laa -.- suka haty kau lah . Its his life kn , not mine -,-
sore boy : Ou , betol jugak . mne la taw kau syg sgt kt dia smmpai tknk kasi aku keluar ngn die
Me : Ou (jawapan agk ANNOYED *haha)


Actually , I dont get any nice mood to chatting -,- sebok je nk srh aku bwt profile picture . Ehh , facebook aku la . Suke haty aku laa nk bwt ape . ERR -,-