So yeah, hi people! Welcome to SYAZA SYAHIRAH OFFICIAL BLOGSPOT.

Welcome Bloggies


SYAZA SYAHIRAH
________________________

FIFTEEN, RAWANG MALAYSIA
I've a very big apetite. Aku tak suka layan orang, kbye.

Friday, July 30

ohhh yes ! i hate him so much !

this boy , i telll u ! the most fucking person that i ever found this world !
p/s : pegi matilahh weyh ! fuck off ! just get ride to the hell sial !

sexyy ou , skirt melayangg dohhh haha

agame , boring gilaaa ! haha .

wkt BI tchr "kiok" pkai blaus n skirt yg ala-ala penari ballet tuhh , mostly like this ...


nk tahu sbb ape ? okeyh cite dea mcm neyh . tchr ngah salin ape bende ntah kat whiteboard then kiteorng bkk kipass , dea pkai skirt mcm kat atas tuhh . skirt tuh aku tngk dahh melayang2 daa . mcm ufo pnyer kate keball . haha . yg kteorng neyh msing2 dahh tergelak mcm hantu dahh . dea pon ikot tergelakk . haha . then , tchr ckp ....

tchr : off the fan please .

students : *smbil tergelak kami ckp
no tchr , HOTT lahh .

tchr : off the fan please !

kteorng ckp "NO thcr ! HOTT "

tchr benggang dea tros gi tutup sendiri ...
yg kteorng ney dah tergelakk gilaa2 kat tmpt duduk msing2 . seriuslyy muke tchr xboleyh bla dohh time tuh ! haha . hampir semue bdk2 gelakk dohh psl skirt tchr melayangg . haha , tchr benggang jeh ngn kteorngg . haha ! thankx tchr for the awesome memoryy ! haha





Thursday, July 29

benggong . haha

mse ert , stresss . kene bwt bende alah yg aku bencii ! iaitu buad POLA . urggghh , i hate it ! aku rse mmg semue orng benci kott buad bnde bodoe tuh =,=

wktu sejarah , pendrive bwt hal =,= . balek rumah aku ckp kat mama . "mama , akk nk pendrive bru ! pendrive tue elok campakk kat lombong je kott" mama ckp "iyelahhh , nnt g kedai" aku msk bilik tros maki hamun psl pendrive tuhh . suckkkk men ! sedeyhh btowl lahh atiqa , teeha , shiera . xsiap keje , then kene tahan kat lab . muahaha . naseb aku ngn arni dahh siap awl haha . lepakk kat luar lab ngn pengawas yg sporting iaitu amir , tasha n lily . wahhh gelakk je keje kteorng . haha

wktu psv , kesian dohh chun . haha , asyk kene bahan je ngn aku , shiera n arni . haha ! cekgu azani ckp "klau die menaruh harapan kat kamu mcm mne" aku ngn arni tergelakk habess lahh . eiii , tlong lahh . chun ? yuckkkk !

wktu psk plak , shiera buad soudtrack sendiri . single terbaru die akn hangat di radio "bengkakkan telingaa" . comingg soon . rasenyer kat youtube daa upload kott , haha ! *act tade pun haha ! single terbaru die versi opera house gituww , klau korang dengr mmg gelakk habess arw . haha ! shiera nyanyi sket lgu rock that body . haha !

sedeyhh betollahh .

seod je , mse ontheway nk g skolah naek lahh bas pck yazid . semue kene berdiri (xpe dah biase dah) . act cite die mcm neyh . aku x boleyh control bdn aku , including anice n qehaa . tetibe pkck brekk mengejut . mane xnyer . anice , aku , qeha pegang satu palang ney , nk tahan (supaye x jatohh) anice punyer psl lahh , pegang punye kuat sngt smpai patah palang tue . pehhhh , pkck tekejut beruk nengok palang tuh bengkok . haha ! semue gelakk mcm hantu . majal shial . haha naseb pkck xmarah .. haha !

Wednesday, July 28

got tired with your digusting game !

i still not believe it . huhu , S tuduh aku sbb dea ngn D nk break up . act , bende kecik je . but my mind still bercelaru . S ckp kat bebudak mwr yg aku upload gmbr dea ngn A mase hang mid ari tuhh , but how can D see the picture ? bcoz aku dah private kan album tuhh . mlaslahh aku nk bwt conclusion , memandangkan scn aku lulus =,= . tp mmg aku sakit hati gyle ngn dea , tngk lahh klau angin aku dtg , taw lahh aku nk bwt ape . penatt lahh aku ngn minahh neyh . dah orng nk clash sbb laen . aku plak kau jdy kan punca ! nonsense =,=

thankx nana coz back-up aku ! ily dear . also to syafqah , shiera ily guys !

Tuesday, July 27

oral test ? gonna be suckkk

oral text aku x bwt lgy . antare minah2 yg xbwt oral test lgy ialah :-
-atiq
-teeha
-shiera
*including me !
haha .
bile name msing2 kene pnggil yg lain backup ckp ABSENT . mmg benggongg dohh . tchr saba je ngn kteorng .. haha ! tchr ckp : besokk kamu buat oral test dengann saya di bilik guru . yg minah2 xbwt oral test neyh pun ckp : oke tchr *bwt muke xbersalah ? haha . bodoee je =,=

awk cute ;)

today is the mostt suckk day that i've ever had ! ade cekgu dr sesi pgi inform kat makmal scn yg sape dpt D , E kene bwt pembetulan . alahaiii mcm photostat kertas ujian tue balek . urgghh tah pape tahh . baik korang kasi aku satu buku ulangkaji then bwt . ini salin kertas soalan ? grrr .
naseb aku kne bwt satu je pembetulan . kesiann ouu teeha kne bwt sampei 5 subjekk . hmmp , what to do .. mase geo lwak gyle . lili tngk lee lexus aka babi gemokk . wktu tuh lee lexus ngah menulis .. lili ckp kat shiera ,

lili : weyhh , kau tngk lee lexus . comell dohh dea .

shiera : haha *gelak besar . syaz lili ckp lee lexus comel ?
aku pun tngklahh lee lexus

syaza : comell ? adelahh sikit *gelak besar

then , shiera ckp ngn lee lexus ..

shiera : lexus ! lili ckp awk comel ..

lexus dahh blushh gilaa time tuhhh *senyum mcm org gilaa

syaza : lexus , lili cintaa awk ! *aku ngn shiera gelakk mcm hantuu

then , lexus tunjuk FUCKK smbil senyum + blushhhingg . muke die merahh padam kott . haha . then die tros g tmpt see wah kin .

aku , shiera , lili ape lagy gelakk gila-gila kat dpn tue . haha !

wktu psk , ustazah xdtg .. cekgu relief tue annoyed kott . haha . jam shiera mnujukan tpt puku 6:30 . lee lexus aka babi gemok nk g tandas . FYI babi gemok ney x mkn saman ! tpi dea ney baik lorhhh . dea ckp ngn cekgu annoyed tuh :-

lexus : cekgu saya mau pegi tandas .

then, dea tros je . cekgu jeritt

cekgu annoyed : hey , boyyy msk balik

lexus jln je wat dono .

cekgu annoyed : dng nada yg kuat gilaaa . cekgu tue jeritt ! HEYYY BOYYYYY ! MASOKKK .

lexus pun msk . at the same time . aku , teeha , shiera . gelakk mcm orng gilaa dahh ooo .
cekguu ushaa je . haha !

mmg besttt seod .

Friday, July 23

laughing with friends until hurt WE LOVE IT

wkt BM aku , lili n uya kene buad ujian lisan (ringkasan) . nasib ringkasan . hoho
snang je kott , aku bce perenggan ke 4 , cikgu ckp "syazaa , awk bce laju sngt . cbe bce perlahan-lahan" aku pun bce lahh perlahan-lahan sprt mane cekgu rusilawati nk .. majal kott . nasibb bdk2 klass semue sporting , klau tdk . kene baling botol kott aku rse . HAHA . tp memang bestt kott setiap hari aku ngn shiera bhn orng je keje kteorng berdue neyhh . haha , kesian husna (pendakwahh rockk !) haha , asyik kene bahan je ngn aku n shiera . haha . saba ekk husna .. husna dah biase dahh kne bahan ngn kamii . haha husna a.k.a husna muslimahh itu lahh yg buad aku ngn shiera tergelakk sakan kt dpn dea tadyy . haha ! tp haru ney mmg the bestt kott . gelakkk jelahh keje kteorng .

wkt AGAMA plak lgy lahhh . hafizz ddk kt blakang aku . as well as usuall hobi dea menyanyi je -,-
dahh lah aku ngh bad mood . dea lgy nyanyi lagu yg aku x suke . haduhhhh . spoill lahh hafizz . but its okey . masuk je mase ke-2 semue bdk perempuan klass melor dah mule menguap n nk tidoo hoho , lgy sikit aku nk terlelap dek kerane suare ustad yg mendayu-dayu n hafizz nyanyi lgu jiwangg . OMG ! haha ustad suke crite perkare yg diluar tajok yg kteorng blaja , mungkin hobi dea kott haha smpai je time aku nk tidoo , ustad memang dah dpt detect . dea tros tnye teeha soalan . 'ape maksud SUHUF ?' teeha xdpt jwb , atiqa plak kene , then shiera plak kene . turn aku plak kene berdiri after that , turn arni lastly lili nasib lili dpt jwb . aku fikir lili dpt jwb yg lain boley ddk lahh . ini tdk kene berdiri .. haduhh qudin dah tergelak mcm orng xbetol dahh dpn aku . hishhh angin je aku . majall gilaaa lahh time tue ! grrrr ? then kteorng balik klass terpakse menghadap TCHR "KIOK" yg annoyed tue . haduhh . tpi bestt ngn tchr punn kteorng boley bahan dea .. HAHA !

Sunday, July 18

Deodorant

Saturday, July 17

Friend and mua









Best friend ever


ATIQAH AZMAN , besties aku yg paling bestt !
ily lahhh , kau suke gelak ,
rajin buad keje tchr "kiok" haha . photographer yg terbaekk !


ouu teeha , NUR FATIHAH KHAIRI nama diberi
suke gelak , gosip , makan , termenung .. kau besties aku yg best lahh ngoii


pic hari karnival semekar !












one of the best teacher .. haha . sir azani ayob . ske buad muke blurr , ske buat lwak . cekgu mmg sportingg habess ! salute sama sir lahh .. haha
lili Syafiqah Ahmad Samsuddin kau suke merungut yg name kau pnjang .. kesian . wat to do dear .. haha , kau kuat touching , blurr . kau kalau gelak mmg paling kuat kat dlm klass . another one , Arni Syahira Nazira Anuar , babe kite senasib .. name kite berjela-jela , but name bapak kite satu patah perkataan je =.= HAHA . kau ngn aku otak lebih kurang je .. haha !
president kau sahabat sejati aku kat dlm klass tahu .
kteorng ske majalkan orng . ouu itu mmg hobi kami
gelak smpai muke merah itu keje kami setiap hari
suke menconteng . suke mencarott . haha .kau mmg sporting habess !
SHAHIRA ISMAIL

aww , ALIF HAIKAL kau sahabat fb setiaa tahu x ? haha . cool je . you kinda simple person .
gedik ? manja ? touching ? ini memang syirah .. ini minah memang hott ! INSYIRAH IZZLIYANA SULAIMAN name minah ney . seorang yg blurr . cool , suke sngt kasi orng duit . haha . exspecially for boys .. its up to you lahh dear . what ever it is ILY >
MUHAMMAD AMIR SAIDI nama diberi oleh makbapak die . seorang yg suke hang , suke buad lawak , sporting , cool , suke makan :D , pengawas yg ROCKKK ! HAHA

slimmy paparazi .

well , good job for those slimmy paparazi yg dah pun jual numb. teeha ..