So yeah, hi people! Welcome to SYAZA SYAHIRAH OFFICIAL BLOGSPOT.

Welcome Bloggies


SYAZA SYAHIRAH
________________________

FIFTEEN, RAWANG MALAYSIA
I've a very big apetite. Aku tak suka layan orang, kbye.

Wednesday, July 28

got tired with your digusting game !

i still not believe it . huhu , S tuduh aku sbb dea ngn D nk break up . act , bende kecik je . but my mind still bercelaru . S ckp kat bebudak mwr yg aku upload gmbr dea ngn A mase hang mid ari tuhh , but how can D see the picture ? bcoz aku dah private kan album tuhh . mlaslahh aku nk bwt conclusion , memandangkan scn aku lulus =,= . tp mmg aku sakit hati gyle ngn dea , tngk lahh klau angin aku dtg , taw lahh aku nk bwt ape . penatt lahh aku ngn minahh neyh . dah orng nk clash sbb laen . aku plak kau jdy kan punca ! nonsense =,=

thankx nana coz back-up aku ! ily dear . also to syafqah , shiera ily guys !