So yeah, hi people! Welcome to SYAZA SYAHIRAH OFFICIAL BLOGSPOT.

Welcome Bloggies


SYAZA SYAHIRAH
________________________

FIFTEEN, RAWANG MALAYSIA
I've a very big apetite. Aku tak suka layan orang, kbye.

Tuesday, March 15

Time On, My Way To Leaving


Morning sunshine :D Hoping much better today, and so on yeah :') Raining outside there :| For me, just stay tune at home. Andd sleep. Okay, semalam tidur lambat. Texting dengan Zulfiqar Nasha saya <3 Hee, wake up in the morning and instedly grab laptop and onlineee. Kinda inactive in Fb-ying. Online pun sekejap je :'p Kalau perlu je aku online. Muahaha, tweets with Ayda Rahim sememangnya sengal -.- Kesah pulak minah ni ramai orang tweets aku en! Hahaha, 


I dont know what to expected tomorrow, actually mom promised to bring us to Uncle Udin's house at Keramat. Okay, she had alot of things to do-.- So, she asked me to stick up in this jolly house. Hell yeah-.- School day is totally bored. Just waste my time surfing internet, online-ing, attending tuition. Borengggggg. Everyone in facebook stick with their status like 'Hangout' Eleeh, banyak duit boleh la-.- Aku budak baik, duduk rumah lagi bagus kan Atiqah Azman? Hee, 


Pagi-pagi dah kena kacau dengan makhuk tuhan paling seksi ni en, to SyafiqahAkhiruddin----- Matilaaa kau start schl ni! Kurang asam punya chiaa, hahaha.