So yeah, hi people! Welcome to SYAZA SYAHIRAH OFFICIAL BLOGSPOT.

Welcome Bloggies


SYAZA SYAHIRAH
________________________

FIFTEEN, RAWANG MALAYSIA
I've a very big apetite. Aku tak suka layan orang, kbye.

Thursday, March 17

Stufuck

Early in the morning, wake up and found that my eyesss! Ohmyyy-.- Menangis je kerje Syaza ni smalam, haaa amik kau. Pagi-pagi memang tak ada mood nak mereply chatbox manusia-manusia yang menghantar dkt aku. So, aku jawab dengan ketidakkan semengahya la kan. Siapa suruh kacau-.- Hahahaha. Silly one, read this --


Silly- Hye
Me- Oh, hye
Silly- Buat apa
Me- Tidur
Silly- Tipu
Me- Online la, buat apa lagi *jangan la tanya soalan bodoh macam ni kat aku time tengah tak ada mood k.
Silly- Nk tanya boleh?
Me- Apa?
Silly- Nak jadi adik angkat.
Me- *Hung up. Sorry tak berminat lah nak 'beradik-adik angkat' ni.
Silly- Ok, paham.
Me- K.


Hahahahaha, aku dah cakap. Jangan main gila dengan aku. Hambek kau! Sumpah tak ada mood k, setannnnnn! Bye, tuition mari =D