So yeah, hi people! Welcome to SYAZA SYAHIRAH OFFICIAL BLOGSPOT.

Welcome Bloggies


SYAZA SYAHIRAH
________________________

FIFTEEN, RAWANG MALAYSIA
I've a very big apetite. Aku tak suka layan orang, kbye.

Monday, March 7

Sethoped Fakk



The truth is :-
Syaza Syahirah has NO feelings right now . Hoping that any feeling like loving , sadness , fumming mad and all that kinds that is STFC thingy is never form in my whole life after this . Yeah men , truly annoyed -.- Puas kau kan sekarang ? Err . Kau terasa ? Kesah pulak aku kan :') Now just keep smiling Syaza :) Bukan dapat apa pun kau mengharap gila bapak kann ? Apa kau dapat ? Mana ada apa apa wehh -.- Err , lantak ah kau 

So today was the first day Im taking examination , quite good :') I thought that Mathematics subject would be the hardest ones for me to answers all the question , mak aihhh 1-15 boleh ah jawab . Pusing-pusing kertas sampai ustad pun usha je aku . Aelahh , kesah pulak ustad nie -.- Nana cakap --> Syaza cool je tekan calculator dia -.- Hahahaha , paper 2 stuck -.- Damn , nak habis masa baru aku buat . Bahasa Malaysia looking good , cikgu Ummi Najaa marks my paper until I get full marks kay :') Hahahaha , saya tahu saya nak markah full okay . Kalau tak full , mark sampai dapat . Bhahaha , 

Straight away go to tuition by Metro Bus with Nana and Teeha . Had our lunch at Kfc and waited Amir at Pustaka Rawang . Then insteadly go to tuition , saya dengar cerita dari baby saya iaitu Atiqah Azman :') Nak je lah aku lempang mamat tu do -.- Errr , dia ingat kita nie apa ? Tunggul ? Fuck off , lelaki same je sume -.-

Tomorrow I will taking English Language test and Sejarah , oh men -.- Esok Sejarah :O