So yeah, hi people! Welcome to SYAZA SYAHIRAH OFFICIAL BLOGSPOT.

Welcome Bloggies


SYAZA SYAHIRAH
________________________

FIFTEEN, RAWANG MALAYSIA
I've a very big apetite. Aku tak suka layan orang, kbye.

Thursday, February 24

The Fear Of Trusting


Jam saya rosak harini , bagun lambat . Haihh , ape nak jadi Syaza oii ? Okay , besok tak bagun lambat :p Today I was like pretend not in the mood infront of my classmates :] Wahh , I've made it wehh ! Well , Syaza kann ? Over acting je , bhahaha . Syazana percaya habis-habisan ah . Sukooo gilo aku . Bhahaha , 

Went to Mcd before attending tuition class with Atiqah , Amir , Nana , Teeha , Dzul andd Fiqar 

At first Nana datang meja mcm nak gaduh , whoaa takut sebenarnya . Tapi chill on , Syaza takut dgn Nana ? Whoaa , sikit pun tak :p Wekkk ! hahahaha , babe kite gaduh manja - manja kan ? Ade la segelintir take it so seriousssss -.- Arghhh lantak ah . Kesah pulak aku , haha . Kay tukar topic , learning Science really helping me in my daily life for sure for the others too right ? Macam tadi , Amir pergi jerit nak usha ada anjing ke tak . Semua orang yang ada dekat gerai goreng pisang tu tengok Amir jerit , Nana hampir nak ter*encing . Urinary dia dh kasi feeling~ hahaha , bodoh je . Muka merah padam gelak , hahahahaha . 


Ouh yaa , there's two new girls in class just now . Sorang tu tak payah kenal pun takapa , lets look to the bright side . This girl is from Sg. Choh , mak datok jaoh gilo -.- Masa nak balik , meet my old classmate :] Azri babun =D Okay , dia cakap saya makin pendek . Well hello -.- kau berdiri atas aku kt bawah . Mane tak pendek bodoh . Sumpah laa rindu do time darjah enam gelak gelak dgn kau + Lutfi . Ruginyaa haritu diorng buat renion dekat Ts tak join T.T Erghhh