So yeah, hi people! Welcome to SYAZA SYAHIRAH OFFICIAL BLOGSPOT.

Welcome Bloggies


SYAZA SYAHIRAH
________________________

FIFTEEN, RAWANG MALAYSIA
I've a very big apetite. Aku tak suka layan orang, kbye.

Thursday, February 24

All Students Will Facing This Kay :)


March test is coming soon :O Like seriosly , Im not ready . Just within 2 weeks from now , hell yeah -___-

Bahasa Malaysia - Give me 3 hours for make 1 essay okay :) That is the best ever essay I'll pass up to you

English Language - One day , I read 2 essays everynight . Score in objective part ! You can do it girl ;)

Mathematics - Sumpah la , form1 form2 aku abaikan dgn intergersnya phytogorasnya lagi -___- Gahh Aku dah cakap aku benci maths kay :)

Science - Bab satu tak kuasai lagi *cewahh ayat -.- Bab2 &3 semua dalam otak :)

Geography - Petaa malaysia saya tak hafal okay -.- jgn tanya la johor dekat mana , pahang dekat mana . Saya memang tak amik peduli

History - Boringggg -.- Bab2 dlm otak =D Bab1 hancurr Bab3 jgn cakap ah 

Agama Islam - Senangg , hafal jee . Nothing much , susah sangat tulis a lilt answer back of the test pad :)

Khb (ERT) - Okay , satu hapak pun aku tak take note :) Cikgu ajar mcm ape je -.- Baru keluar University kott Haihh , Bab reka bentuk ape kejadah sume aku memang hancur kay :) Konsumerisme ape tah lagi , ERT section in my mind ;)

Hoping that is no more E (!)