So yeah, hi people! Welcome to SYAZA SYAHIRAH OFFICIAL BLOGSPOT.

Welcome Bloggies


SYAZA SYAHIRAH
________________________

FIFTEEN, RAWANG MALAYSIA
I've a very big apetite. Aku tak suka layan orang, kbye.

Friday, February 25

Crapped

Wake up in the morning and insteadly feed my guppy , tiaptiap hari cmtu . Hahaha , so what we have today ?Hurrr , I had nothing to do -.- Online-ing and blog-ing p/s do rivision . Gahhhhh , bored . 


Yesterday went to Mcd before tuition , 3 kali seminggu . Halal jelah , hahahaha . Mcm biasa lahh , mkn mkn pegi suria jaya pegi tuition balik tido makan . Bosannn yaa amat --'' 
Sebenrnya nak show off new hot couples je , sebab tu muka aku tak nmpk :'D Gurauu yee Amir and Nana :')
This picture has been taken yesterday right after went to Suria Jaya , I was not ready actually . Oh yeah , kiteorng buat self timer yerr . Yelahh , mana ada orang nak tangkap kan . Guna kan kreativiti anda :'D hahaha . Punyalah lama berdiri tegak , pastu amir ckp --- Weh , bila masanya kita nak tahu dia dah tangkap ke belom Nana dgn aku hentam gelak besa . Hahahaha . bebodoh je , yeyyyy starting nextweek Teeha join tuition with us :') Tak saboooo den :'D Okay , till here . Te amo <3