So yeah, hi people! Welcome to SYAZA SYAHIRAH OFFICIAL BLOGSPOT.

Welcome Bloggies


SYAZA SYAHIRAH
________________________

FIFTEEN, RAWANG MALAYSIA
I've a very big apetite. Aku tak suka layan orang, kbye.

Monday, January 31

A Loner




Teehaaa ! Aku rindu nak nyanyi lagu nie ngn kau dlm class :\ Atiqah , I miss your cute laugh dear :) hahahaha ,


I'm so bored right now . Got nothing to do . So I guess I'll update my blog since I'm missing in action for a few days :) School holidays ? I'm stuck in my own house . My schedule is way to packed . Its really kinda tired but what can I do . I'm having my major exam which is really important . New look for my blog :) Almost 3months tak tukar layout =D malasss duhh nak cari . Hahahaha , okay now on blog saya takde lagu :) Hahaha . Biarlah malas nak cari .


I was thinking 'Gahh kenape sume clash ?' Durhhhh -.-'' Tk syok doh . Errr , 


Me : Weh , aku sedih :\
Nana : Apesal ?
Me : Semua break , aku je still on :'(
Nana : alaa kau terus je lahh kan­ ­ , takkan kau sedih pasal kau on diorang break­ ­ , kau nie apahal tetibe ?­ ­
Me : Aku sorang je :'( Tak best duh
Nana : aelaaa pasal kau sorang on , kau nak break :/
Me : herr , tah la weh . aku tak nak break . sebab I have made up a promise with Fiqar :D
Nana : haa bagus bagus lempang karang­ ­\

Syaza Syahirah dah lain sekarang yee :D, jgn tanye . Iya kan saje , mungkin minah nie terlebih emotional dan cepat terasa . Harap maklum --''