So yeah, hi people! Welcome to SYAZA SYAHIRAH OFFICIAL BLOGSPOT.

Welcome Bloggies


SYAZA SYAHIRAH
________________________

FIFTEEN, RAWANG MALAYSIA
I've a very big apetite. Aku tak suka layan orang, kbye.

Thursday, December 16

Teenagers Daily



Its 7:50 in the morning , and Im widee awake . Obviously , got text from Isyraf " Wehh , buda jahatt " as well I ignore that . Kredit brape sen je kott -.- then my phone ringing "Hehh , sape pulak call pagi-pagi buta niee ?! -.-" Its Isyraf , tkde kejo lain kacau orng pagi-pagi buta . Hahaha . Fyi , aku dh bgun dulu lahh , kau lambat sngt kejot . Hahahha . Actually we are planning go to Perangsang for swimming , but I got emergency text from Nana said that "Kalau nk pegi sane kene pkai swimming suit , klau tidak kene halau ! hahaha" Last minute mlm nk pegi tu , then she decide to go Selayang Mall . Okay lahh , semua okay je . Smpai Mcd tunggu minah 2orng nie , tk smpai-smpai . Nasib baik aku ngn Atiqa baik hati time tu *cehh , kalau tidak Mchicken korang support . Hahaha , diorng dh lmbt switch to Mid pulak . Aku open je , hujan hujan pulak tu -.- sental jelah . Smpai Mid we had our lunch at PizzaHut . Kelakar gilaa , first semua mcm keras je tknk ckp . Last-last gelak mcm orng tak betul . Nana offer main bowling , semua on je . As well Im the loser , ehh not actually . hahaha , like bro Hafiz said . Longkang jadi sahabat Syaza . Siott ==' Hahaha , woww Aqil gilaa hebadd *cehcehcehh Hahaha . Teeha dh baling masuk longkang ke ape , pusing and have a big smile :) hehe' Pretty awesome babe' chill je die nih . Balik berdiri je dlm ktm ==' Gilaa sakit belakang aku doe . Ehh , korang perasan tk . Dlm ktm tu kite je yg rancak beborak . Yg lain semua muke penat je . Hahaha . Eeee , excited gilaa nk tuition . Andd kinda lazeyy go to school for next year . Damnit =='