So yeah, hi people! Welcome to SYAZA SYAHIRAH OFFICIAL BLOGSPOT.

Welcome Bloggies


SYAZA SYAHIRAH
________________________

FIFTEEN, RAWANG MALAYSIA
I've a very big apetite. Aku tak suka layan orang, kbye.

Saturday, December 11

He Is The SuparSrikas :D

Tengok budak niee <3 comel kn kn kn ? nie lah budak yg aku panggil Ank Cina Sesat HAHA , die nie suka buli orng --' including me ! ahaha , die ade facebokk . Kecik kecik dh pandai ber-facebook yee :P then he asked me to make facebook for my bro *Iwan . Dgn alasan nk main Wild Ones dgn Iwan , hahaha . Tkpyh mengadaa yee , hahaha . Next year he will be sitting standart two , whoaa . cepat gilaa kn ? And me will be faced PMR , duhh ==' ehh , amsyar nnt sya dtg rumah , aku buli kau cukup cukup HAHA' mcm biasaa , pagi pagi online facebook . Chat dgn Aqil , mcm mcm jugak budak niee . Hahh , die pun pandai kasi link fb bdk @#$!% pastu bahan + kutuk . Pehhh , boleh jadi geng lahh weyh . Yg tak tahan , budak darjah lima yg bru nk upp tuh HAHAHA'