So yeah, hi people! Welcome to SYAZA SYAHIRAH OFFICIAL BLOGSPOT.

Welcome Bloggies


SYAZA SYAHIRAH
________________________

FIFTEEN, RAWANG MALAYSIA
I've a very big apetite. Aku tak suka layan orang, kbye.

Wednesday, November 24

Walked At The Middle Is Implausible

This Ayda Rahim , tp name official die dkt facebook Ayda Dysnomia . Mesty semua tertanya - tanya , pebende "Dysnomia" ?! Tnye sendiri kt Ayda , aku tak amik tahu HAHA . Okay , first aku pndang kt die aku akn tengok mataa die . HAHA entah aku tak tahu knape . Die nie gile gile sikit , tahu nk pukul orng and shoot orng jee keje die . Dpt income kott , kdang - kdang die niee serius tp orng tak takot aku rase . And she's kinda "photogenic" hahh , nk tau sbab ape . Gambar die semua , ahh korang tengoklah sendiri .  Ayda Aydaa *click this link to get her facebook . Aku rase korang dh add die kott , yelaa friend die bnyk nk mampos T.T . Aku slalu jugak tengok blog minah niee , chantekkk ! and colourful HAHA , bile aku tekan jee bookmarks page . And tekan Robot Dancer , terpampang keluar "blog not found" time tu mmg aku mencarut jee dpn laptop . HAHA aku mntk laa kt die url blog die . Susah betol . Mcm mntk tanda tangan bintang Antarabangsa jee *cehh HAHA and then , die ckp die kasi aku laterr sbab die nk edit ape bende ntahh . okay lahh . pastu die anta kt inbox fb aku . lpas die hntr link aku blas

 S  : mcm tulah aydaa , tk kedekut Enhanced by Smiley Central hehe . *jgn mara
 A : aku pukul kaw nnt
 S  : kau nie taw nk pukul jee keje kn . hahaha
 A : sengal laaa
 S  : sewell HAHA , aku nk focus bce blog kau niee . shoo shoo , jgn kcau
 A : sohai

tahu keje nk pukul jee . Haiyee -_- So , Ayda klau kau tkr url blog . Inform lah babe' jgn kedekut , okay ? HAHA 
so toodles people ;)