So yeah, hi people! Welcome to SYAZA SYAHIRAH OFFICIAL BLOGSPOT.

Welcome Bloggies


SYAZA SYAHIRAH
________________________

FIFTEEN, RAWANG MALAYSIA
I've a very big apetite. Aku tak suka layan orang, kbye.

Friday, January 7

Bits And Pieces Of Me



Back to school yesterday , it was just okay . Tchr pk yg annoyed is not in the class , so cheers for that . Gabung dengan kelas 3Kemuning , wahh awesome . Nazurah bercerita kalah nenek saya :D Mcm-mcm makcik ni cerita , boyfriend baru dia for 1st January 2011 . Huiiyo , dasyat kauu . Hahaha , Last night I slept at 3pm something . Then , I woke up at 10am . So , I didnt get enough sleep . Like usually , bukak laptop online . I was chatting with Nana :) Bnyak bende kiteorng shared :) I wish if Shahira were with us , it must be soo wonderfull :( Yesterday one of our teacher commented to Shahira , because dia bawak Cermin yang gilaa meletop pegi sekolah . Cikgu , saya tahu . Cikgu jealous bukan , dengan cermin kawan saya ? Yeahh , suddenly she said to Shahira


Tchr : Cantik cermin , baik simpan
Shahira : *just a lill laugh , okay cikgu :)
Me : *gelak besaaa HAHA
Shahira : Syazzzzzzz
Me : Apehal kau nie ?
Shahira : Kau dgr kan tadi ?
Me : Dengar sangat , clear gilaaa *gelak besa Chill jelah , selama nie kau bawak tak takot pulak ==''
Shahira : Pagi petang lain okay
Me : Ouuuu
Shahira : Tak boleh jadi niee , kene sorok
Me : Kau nak sorok kt mane minah ?
Shahira : Haa , cermin aku ajaib , aku lekat je dkt mane mane buku kan ade double side tape blakang dia . Haa apamcm ?
Me : Then , cover cermin kau yang meletop nie nak cmpak mne ?
Shahira : *hung up A'ah yeh , hmm , haa 
Me : Haa apelagi idea kau ?
Shahira : Cakap jelah kat cikgu yang ini frim gambar :D *gelak besaaa
Me : Haa , lepas tuu , tokok tambah lagi . Kau letak gambar MAK BAPAK kau dkt frim nie , nak buat keje je ade gmbr MAK BAPAK kau , baru semangat nak buat keje kann ? *gelak besaaa punya
Shahira : Babi kau Syazz , ehh betol gak tu . Ckp mcm tu jelah HAHA


This is part of our rutine :D In our class , Shahira , Teeha , Atiq and me is the mostt that our classmates hate ! Yelahh , gelak besa tak tentu pasal . Nak buat keje langsung tak focus sebab ter-effect ngn kiteorng . Paling awesome mase semua tngh dengar penjelasan cikgu Maths . Then suddenly , Harvindran sang "Im a barbie girl Munisvar a barbie girl " Shahira and me were looking each other and have a big laughhh , semua cakap "Diammm lahh korang nie gelak je tau =='' Kiteorng lagi gelak besaaa HAHA . So people , toodles Im going to take my bath .