So yeah, hi people! Welcome to SYAZA SYAHIRAH OFFICIAL BLOGSPOT.

Welcome Bloggies


SYAZA SYAHIRAH
________________________

FIFTEEN, RAWANG MALAYSIA
I've a very big apetite. Aku tak suka layan orang, kbye.

Saturday, September 18

17th 09 2010

hajad kami semue ke mid , hanging around carik beg side , jam , tshrt , etc . sumpa best , yeahhh , fatihahhh , syaza syahirah tk majal lgy o.0 haha + atiqa azman . kami selamattt . haha , spoill kaki aku melecet (normal) tp gagah kn jgk diri utk carik brg minah2 yg syaza syahirah sygg , haha . pity full for insyirah , tk jumpe brg kau haha ! tkpetkpe ti pegi lagy ea , boronglahh kau . 1jam kteorng follow kau je carik brg ape kau nk nnti ea haha . we had our lunch at kentucky fried chicken , haha . atiqa azman TERIMA KASIH yee ! klau kau tkde , tk mkn lahh nmpk gaye nye HAHA , berkat mama kau ajar kau ea .

teeha : syaz , nk mkn kt mane ?
aku   : kt mane2 je , asl JGN POPEYES !
teeha : HAHA , btol2 jgn msok dh , pgy kfc je lah ea
aku   : on aje :DD haha

slepas kekenyangan lepak2 , tngkp gamba , usha mmt . HAHA , bodoe je , smbung carik brg . sumpa bestt , tk boley dlupekan , ade mmt2 gampang sesat mane tah . haha ! dh la ramai , mcm kte hang ngn dorang plak
muke mintak sepakk je haha , fatihah khairy laen kaly dress jgn cute2 sgt . susah kteorng nnt HAHA






     with kaka amiy yg sporting habess :DD


 

     kaka amiy mmg sportingg  




                                                                  me , atiqa , teeha 






syg korang ou !



atiqa , anda comel :D






terima kasihh atiqa azman , insyirah izzliyana , fatiha khairy and amirah azman :DDD
syg korang